Metro
Metro Buitenland 23 okt 2020 / 15:15 uur

Man opgepakt in Frankrijk: wordt van 160 seksuele misdrijven verdacht

De Franse politie heeft in Rumersheim-Le-Haut, op zo’n 100 km van Straatsburg, een 52-jarige Italiaan opgepakt. De man wordt in Duitsland verdacht van zo’n 160 verkrachtingen en andere seksuele misdrijven.

Tegen de man liep een Europees aanhoudingsmandaat. Afgelopen vrijdag kon hij uiteindelijk aangehouden worden bij het huis van zijn partner.

‘Bij verschillende families toegeslagen’

Tussen 2000 en 2014 zou de man de kinderen van zijn partners hebben verkracht of seksueel hebben misbruikt. Vanaf november 2000 zou hij ook zijn eigen dochtertje een tiental jaren hebben misbruikt. Vervolgens deed hij hetzelfde met de minderjarige dochters van een andere partners. „Hij sloeg bij verschillende families toe”, melden de gerechtelijke autoriteiten. Bij veel van die families was de man dus een bekende.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man opgepakt in Frankrijk: wordt van 160 seksuele misdrijven verdacht
Sluiten