Erik Jonk
Erik Jonk Binnenland 31 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Alle Metro-lezers wensen wij een geweldig en gezond 2022 toe!

Aan het jaar 2021 komt een eind. En wat is het voor de tweede keer op rij een – op z’n minst – bijzonder jaar geworden. Wij kunnen onze lezers daarom alleen maar een hopelijk geweldig en gezond 2022 toewensen.

De letters van de Metro-redactie en onze freelancers zijn voor nu even op. Met zes mensen voor wie het een jaar werd om nooit te vergeten, sloten wij 2021 met de reeks Het Jaar Van af. Tijd om vooruit te kijken…

Dank voor het lezen van onze artikelen. Ook al konden wij door de pandemie wederom niet altijd positieve berichten brengen. Wij kunnen met jullie alleen maar hopen dat het in 2022 beter, veel beter wordt.

Dank voor 2021, op naar 2022

Dank voor jullie aandacht nogmaals. Het meespelen met de winacties. Het mailen van foutjes. Voor opbouwende kritiek. En voor het feit, dat jullie simpelweg de tijd namen om onze artikelen aan te klikken.

De Metro-redactie wenst jullie een prachtige oudejaarsavond. Proost met wie je samen bent, wij proosten met jullie mee. Kortom, gelukkig nieuwjaar!

Tot volgend jaar, tot morgen.

De Metro-redactie

Werk, geld, wonen, roken, verkeer: wat verandert er allemaal op 1 januari 2022?

Het jaar van Karsu: ‘Je Suis Malade kan ik nooit meer zo zingen als die keer in Beste Zangers’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Alle Metro-lezers wensen wij een geweldig en gezond 2022 toe!
Sluiten