Esther van Dijk
Esther van Dijk Binnenland 19 nov 2021

Doe mee met onze enquête en maak kans op een iPad t.w.v. van 274,99 euro

Wil jij ons helpen én kans maken op een iPad? Dan hebben we goed nieuws voor je: we mogen namelijk een iPad verloten ter waarde van 274,99 euro. Het enige wat jij hoeft te doen, is onze enquête invullen. Het invullen duurt vijf tot tien minuten.

Bij Metro staan we altijd open voor verbetering en steven we ernaar om elke dag een beetje beter te worden. Maar hierbij hebben we natuurlijk jouw hulp nodig. Daarom deze enquête. De resultaten van dit onderzoek gebruiken we om jullie nog beter te informeren, prikkelen en inspireren.

De enquête bestaat uit 27 vragen. Als je kans wilt maken op de iPad die we mogen verloten van onze collega’s van GroupDeal, vergeet dan niet de enquête volledig in te vullen én onderaan je e-mailadres achter te laten. Meedoen kan ook anoniem en is mogelijk tot 5 december.

Alvast veel dank!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Doe mee met onze enquête en maak kans op een iPad t.w.v. van 274,99 euro
Sluiten