Meike van Zandvoort
Meike van Zandvoort Binnenland 5 nov 2021

Lil Kleine slachtoffer van gewelddadige beroving op straat

Lil Kleine is gisteravond beroofd. Hij was aanwezig op de albumreleaseparty van producent Jack Shirak en werd na afloop buiten opgewacht. Volgens medewerkers van RTL Boulevard, die aanwezig waren bij het feest, is het dure horloge van de rapper gestolen.

De politie bevestigt dat er op de Willemskade, waar het feest van Shirak plaatsvond, sprake is geweest van een gewelddadige poging tot diefstal.

Lil Kleine gewelddadig beroofd op straat

Volgens het Boulevard-team werd Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, rond 23.30 uur buiten opgewacht door drie personen. Hij is met een pistool tegen zijn hoofd geslagen, waarna zijn horloge – een Patek Philippe Nautilus 5711r – zou zijn meegenomen.

De politie benadrukt dat het nog niet duidelijk is of er daadwerkelijk iets is gestolen. Er wordt op dit moment uitgegaan van drie of vier daders, maar er is nog niemand aangehouden. De 27-jarige rapper heeft zelf nog niet gereageerd op de gebeurtenis.

Op Instagram is te zien dat ook onder anderen Monica Geuze en Ronnie Flex op het feest waren. Net als Bilal Wahib en Broederliefde. Het ging om het nieuwe album van Shirak, Talou, dat gisteren is uitgekomen. Shirak is naast muziekproducent en dj ook een goede vriend van Lil Kleine.

Doet denken aan Netflix-film Forever Rich

Op Twitter doet het voorval veel mensen denken aan de Nederlandse film Forever Rich. De film, die op 1 oktober op Netflix verscheen, gaat over rapper Rich. Hij is de grootste rapartiest van het land en wordt op een avond overvallen. Zijn dure horloge wordt gestolen, waarna hij uit is op wraak. Metro sprak overigens met hoofdrolspeler Jonas Smulders, over zijn rol in de film.

Ook al zijn de meningen over Lil Kleine verder nogal verdeeld op Twitter, hopen de meeste mensen dat het goed met hem gaat. Sommige geven hem zelfs nog een enigszins goedbedoelde tip…

Emotioneel moment met dementerende vrouw in Busje komt zo: ‘Mijn dochter’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lil Kleine slachtoffer van gewelddadige beroving op straat
Sluiten