Kristel van den Bergh
Kristel van den Bergh Binnenland 13 sep 2021

Jan Dulles herdenkt geboortedag van overleden dochter

Vandaag is het precies één jaar geleden dat Donna-Maria, de dochter van Jan Dulles en Caroline Mol, ter wereld kwam. Vandaag zou Donna dan één jaar zijn geworden. Jan herdenkt deze dag met een foto van zijn dochter en zet daarbij de tekst: „We missen je. Elk uur van de dag.”

De post kan rekenen op steunbetuigingen van zowel collega’s van Jan als van 3J’s-fans.

Nachtmerrie

Het verlies van een kind is de grootste nachtmerrie van iedere ouder. Een nachtmerrie die op 19-12-2020 werkelijkheid werd voor Jan en Caroline. Jan legde destijds bij Humberto Tan aan tafel uit wat er precies is gebeurd en hoe zij de periode hebben ervaren. Klik hier voor het hele gesprek van Jan en Humberto.

„Donna had een scheurtje in haar middenrif. Dat wisten wij niet. Dat is nooit gezien op de echo’s. Dat moet dan een erg klein scheurtje zijn geweest die is gegroeid naarmate zij zelf groeide. Van het een op het andere moment, ik heb zelf het idee dat het in één dag gebeurd is, is haar maag door het scheurtje heen naar boven gekropen”, vertelt de zanger. Destijds plaatste de zanger de volgende post met hartverscheurende tekst.

Vreemde leegte

Als eerbetoon aan zijn dochter schreef Jan Dulles het nummer Vreemde leegte. Tegen Libelle zegt Jan het volgende: „Vreemde leegte gaat over het nare, verscheurde gevoel dat we hadden toen na de uitvaart het leven om ons heen weer zo genadeloos doorging alsof er niks was gebeurd.”

„Mensen die ooit een dierbare hebben verloren, kennen dit gevoel helaas maar al te goed. Je kunt nog niet omgaan met het idee dat hij of zij er zomaar niet meer is en je hoopt op een teken van boven”, zegt de zanger.

In verwachting van derde kindje

Inmiddels is bekend dat Caroline voor de derde keer in verwachting is en is uitgerekend in december. Een extra emotionele periode dus voor Jan en Caroline. De bekendmaking van deze zwangerschap was ook een emotioneel moment.

„Het blijft dubbel, dat beseffen we. Maar we zijn blij dat we nu eindelijk ook weer iets mogen vieren. We zijn zo dankbaar dat dit ons mag overkomen”, luidt de bekendmaking. Tegen RTL Boulevard zei Jan Dulles dat een vernoeming naar Donna hen erg mooi lijkt.

Kijkers Op1 en Humberto ontroerd na optredens Michael Prins en Jan Dulles

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Jan Dulles herdenkt geboortedag van overleden dochter
Sluiten