Femke van Rooijen
Femke van Rooijen | LinkedIn Binnenland 16 mei 2021 / 17:45 uur

Drie nieuwe foto’s van koningin Máxima, gemaakt door Zijne Majesteit de Koning himself

Koningin Máxima wordt morgen vijftig jaar en om dit te vier zijn er nu drie nieuwe foto’s van de koningin gepubliceerd, gemaakt door koning Willem-Alexander himself. En onze koning blijkt een natuurtalent in fotograferen.

„Morgen wordt koningin Máxima vijftig jaar. Ter gelegenheid van haar verjaardag zijn drie nieuwe foto’s gepubliceerd. De foto’s zijn begin deze maand gemaakt door de koning in de tuin van Paleis Huis ten Bosch”, schrijft het Koninklijk Huis op Instagram. De foto’s werden vanmiddag via de website van het Koninklijk Huis en social media verspreid.

In totaal werden er drie nieuwe foto’s gepubliceerd. Op twee foto’s draagt Máxima een witte coltrui en op de ander een bruine, geruite jas.

Koningin Maxima

Geen groot feest voor de koningin

Wat de koningin morgen gaat doen om haar vijftigste verjaardag te vieren, weet ze nog niet. Haar plannen hangen af van het weer van morgen. Dat zei ze tijdens een bezoek aan de Keukenhof afgelopen dinsdag. Maar een groot feest zal er  in ieder geval niet gegeven worden. Door de coronapandemie zit dat er voorlopig nog niet in. „We zullen wachten tot betere tijden. Je wilt het natuurlijk met zoveel mogelijk vrienden en familie vieren, maar dat kan natuurlijk niet”, zei de koningin dinsdag.

koningin maxima

Tour door Nederland

Vorige week vierde koningin Máxima haar verjaardag al met een tour door Nederland. Op verschillende plekken werden nieuwe muziekakkoorden gesloten zodat steeds meer basisscholieren structureel muziekonderwijs krijgen. Dat is iets waar de koningin zich als erevoorzitter van de stichting Meer Muziek in de Klas al jaren voor inzet.

Tijdens het bezoek aan de Keukenhof in Lisse zei koningin Máxima zich gelukkig te prijzen dat ze ouder mag worden en dat ze gezond is. Dat is eigenlijk het belangrijkste voor haar vijftigste verjaardag, zei ze op de vraag of ze uitkeek naar haar verjaardag.

Make Up Your Mind is een groot succes, RTL kondigt meer afleveringen aan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Drie nieuwe foto’s van koningin Máxima, gemaakt door Zijne Majesteit de Koning himself
Sluiten