Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 25 mei 2021

Documentaire in de maak over turbulente leven van André Hazes

Dat het leven van de jonge André Hazes niet saai is, blijkt wel uit alle perikelen die het afgelopen jaar rond hem speelden. De Nederlandse volkszanger legt zijn roerige leven momenteel vast voor de geïnteresseerde kijker. Een cameraploeg volgt hem en is bezig met een documentaire.

Wie André Hazes intikt op Google, vindt genoeg nieuws en roddels over de volkszanger. Het afgelopen jaar vloog een huwelijksaanzoek, kortstondige relatie met Bridget Maasland en een nieuwe liefde je om de oren. Saai is zijn leven in ieder geval niet en menig Nederlander smult van de turbulente Hazes-soap.

André Hazes en nieuwe vriendin bedreigd

In een interview met Veronica Superguide (voorheen: Veronica Magazine) vertelt Hazes over de documentaire. De makers legden de afgelopen veertien maanden vast. De veelbewogen maanden waarin dus een hoop gebeurde rondom het leven van de 27-jarige volkszanger. Wanneer de documentaire over hem  verschijnt is nog niet bekend.

Voor wie niet op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen omtrent de jonge Hazes. Zijn ex Monique, waar de zanger een zoontje mee heeft, en hij zijn inmiddels uit elkaar. De laatste liefde van Hazes heet Sarah van Soelen die de afgelopen tijd in rap tempo een BN’er-status kreeg. Ook vertelt de zanger in het interview dat hij en zijn nieuwe vriendin 24 uur per dag beveiliging hadden. Het stel werd namelijk aan het begin van hun relatie in maart dit jaar meerdere malen bedreigd. Begin maart verbrak Hazes zijn verloving met ex-vriendin Monique Westenberg.

Documentaire Hazes senior

Recentelijk verscheen op de publieke omroep de vierdelige documentaire Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes. Deze documentaire ging over de overleden Andre Hazes senior. In de afleveringen kwamen ook beelden van André jr en dochter Roxeanne voorbij. Dit deed stof opwaaien bij de dochter aangezien zij claimde geen toestemming te verlenen voor dit materiaal. Ook de uitspraken van moeder Rachel Hazes zorgden voor de nodige ophef. Uit de docu bleek namelijk dat zij op vijftienjarige leeftijd een affaire kreeg met de toen 34-jarige Hazes.

‘Spectaculair’ nieuws over Hazes

Vorige week woensdag sprak Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker nog over „groot nieuws over André Hazes jr.” bij Radio Veronica. Den Aantrekker is ook creatief directeur bij Veronica Superguide. Volgens hem ging er iets „spectaculairs gebeuren” omtrent Hazes. Je begrijpt dat de geruchtenmolen overuren draaide en speculaties over zwangerschappen rondvlogen in de radioshow van Wilfred Genee. Wat was er toch nu weer met die Hazes aan de hand?

Het bleek echter een slimme pr-stunt van Den Aantrekker. Zijn ‘spectaculaire’ aankondiging was een opwarmertje voor de nieuwe column in Veronica Superguide. André Hazes schrijft namelijk maandelijks een column voor het blad, dat voorheen Veronica Magazine heette. Om de nieuwe samenwerking in te luiden, verscheen de volkszanger met interview in het blad.

André Hazes zegt ‘het spijt me’ tegen z’n zoontje in nieuwste nummer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Documentaire in de maak over turbulente leven van André Hazes
Sluiten