Ista van Galen
Ista van Galen | LinkedIn Binnenland 13 jan 2021 / 09:59 uur

Tientallen politieauto’s brengen eerbetoon aan ongeneeslijk zieke Melissa

Politieagenten in Amsterdam hebben gisteravond een eerbetoon gebracht aan de 24-jarige Melissa Kramer. Op de Dam stonden tientallen politiewagens en motoren met de zwaailichten aan, zodat zij die kon zien vanuit het hotel waar ze vannacht sliep. Melissa leeft met een ongeneeslijke vorm van kanker.

De 24-jarige Melissa deelt haar gevecht tegen leukemie op Instagram en haar blog Mijn kwaadbloed. „Zij deelt hier haar lichtpuntjes, maar die zijn er de laatste tijd weinig. Een ding wil ze niet en dat is vergeten worden als ze er niet meer is”, schrijft de politie op Instagram.

Beelden eerbetoon

Op social media vertelt de politie meer over dit eerbetoon. Zo schrijven ze dat een van de agenten dit plan bedacht en direct naar het bureau reed om dit te regelen. Die agent zag namelijk dat Melissa overnachtte in Hotel Krasnapolsky, dat op de Dam zit. Ze besloten daar met tientallen politieauto’s en motoren te gaan staan en tegelijkertijd de zwaailichten aan de te doen.

„Melissa brengt iedereen lichtpuntjes. Zelfs in deze ontzettend zwarte tijd waar zij zelf in zit. Wij wilden haar graag een lichtpuntje brengen. Een blauwe”, schrijft de politie.

Lees ook: André van Duin geopereerd aan darmkanker: ‘Het is goed gegaan’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Tientallen politieauto’s brengen eerbetoon aan ongeneeslijk zieke Melissa
Sluiten