Metro
Metro Binnenland 20 nov 2020 / 11:58 uur

Vrouw gooit kokend water naar agent in Den Helder

Gisteravond gooide een 55-jarige vrouw in Den helder kokend water naar een agent toen hij bij haar aan de deur kwam. De agent kwam er gelukkig ongedeerd vanaf.

De gooister van het water werd kort na het voorval aangehouden in haar woning. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Kokend water richting gezicht

Bij het flatgebouw aan de Kanaalweg was bij iemand een voordeur vernield, volgens de bewoners door een buurvrouw. Toen de politieagent bij de verdachte aanklopte en zei dat hij van de politie was, deed ze in eerste instantie niet open. Even later opende de deur wel, maar er kwam geen vrolijk gezicht tevoorschijn. Sterker nog, de vrouw gooide kokend heet water recht uit de waterkoker naar het gezicht van de agent.

Volgens de politie kon de agent het water net op tijd ontwijken, hij moest daarbij een trapleuning vastpakken zodat hij niet naar beneden viel. Er kwam wel wat van het gloeiende water op zijn kleding terecht, maar dat was motorkleding. De dikke kleding heeft de agent beschermd tegen eventuele brandwonden.

Lees ook: Leugen medewerker pizzeria leidt tot lockdown Zuid-Australië

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vrouw gooit kokend water naar agent in Den Helder
Sluiten