Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 1 nov 2020

Presentator Fred van Leer opgenomen in ziekenhuis

Fred van Leer is vanmiddag opgenomen in het ziekenhuis. Wat er precies aan de hand is, is niet bekend.

De 44-jarige presentator en stylist is ‘ter observatie’ opgenomen in het ziekenhuis. „Hij is daar in goede handen”, laat zijn management weten. Er worden geen verdere mededelingen gedaan.

Van de radar

Van Leer liet vrijdag weten dat hij voorlopig even van de radar verdwijnt, nadat een dag eerder een seksvideo van hem was uitgelekt. De beelden, die rondgaan op sociale media, zouden bijzonder heftig zijn. „Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd”, schreef Van Leer op Instagram. „Ik heb tijd nodig om het te verwerken, daarom ben ik de komende tijd offline. Ik word omringd door lieve mensen die goed voor mij zorgen.”

Op sociale media krijgt Van Leer veel steun van fans. „Walgelijk, om iemand zo te openbaren. Dan ben je echt ziek als je dat doet. Sterkte Fred, je bent een kanjer!”, schrijft een volger. Een ander zegt: „Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen niet kunnen bedenken wat voor gevolgen het lekken van een intieme video heeft voor de persoon in kwestie. Diep triest. Dit mag wat mij betreft flink bestraft worden!”

Vonnis

De video waarin Van Leer te zien zou zijn verscheen op de dag dat er een vonnis werd uitgesproken tegen mensen die de seksvideo van Patricia Paay verspreidden. Wie het filmpje van Van Leer heeft gelekt, is nog onduidelijk. Het zonder toestemming verspreiden van zulke video’s is strafbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Presentator Fred van Leer opgenomen in ziekenhuis
Sluiten