Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 1 nov 2020

Politie slaat alarm: drie maanden oude baby Tuana vermist

De politie is op zoek naar de vermiste Tuana Remmers, een baby van drie maanden oud uit Maastricht.

Het drie maanden oude meisje, Tuana Remmers, moet op bevel van de rechtbank uit huis worden geplaatst. Op 22 oktober werd er aangifte gedaan van vermissing.

Ernstige zorgen

De politie begon een onderzoek naar de verblijfplaats en roept nu de hulp in van het publiek. De politie maakt zich ernstige zorgen om het welzijn van de baby en vraagt mensen contact op te nemen als ze weten waar het kindje is. „Snel en gericht handelen is noodzaak”, stelt de politie.

De politie kan geen nadere mededelingen doen. Een woordvoerster kon niet zeggen wie de vermissing had gemeld. Ook is niet duidelijk waar de ouders zijn. „Onze eerste prioriteit is om nu zo snel mogelijk het kindje vinden”, aldus de woordvoerster.

Tuana Remmers
Tuana Remmers. Foto: Politie.nl

Volgens het AD verblijft de baby in Turkije bij familie van de huidige vriend van de moeder. „Mijn meisje wordt perfect verzorgd. Ze is helemaal niet in gevaar”, laat de moeder aan de krant weten. De politie kan niet bevestigen dat het kind inderdaad in Turkije zit. „Het kind wordt vermist. Als de moeder overtuigd is dat het veilig in Turkije is, laat haar dan contact met ons opnemen.”

Lees ook: Trump-aanhangers belagen campagnebus van Joe Biden in Texas

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Politie slaat alarm: drie maanden oude baby Tuana vermist
Sluiten