Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 8 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

Dode man gevonden in hotelkamer Hengelo, politie sluit misdrijf niet uit

In een hotelkamer in het Overijsselse Hengelo is dit weekend een dode man gevonden. De doodsoorzaak is nog onduidelijk. De politie sluit een misdrijf niet uit.

Een vrouw is aangehouden, zo meldt een politiewoordvoerder. Het gaat om een 27-jarige vrouw uit Haarlem. Zij was in de hotelkamer toen het lichaam van de 36-jarige man, die ook uit Haarlem komt, werd gevonden. Dat gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag na een melding. Dat laat de politiewoordvoerder weten. Wie die melding heeft gedaan, kan uit privacyoverwegingen niet bekendgemaakt worden.

Van der Valk

Tubantia meldt dat de dode man werd gevonden in een kamer van het Van Der Valk Hotel. Volgens de krant zou het gaan om een suite, die voorzien was van een jacuzzi en een sauna. Van der Valk heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

De bewuste hotelkamer is verzegeld op last van de politie. Er is al sporenonderzoek gedaan, maar als blijkt dat sprake is van een misdrijf, dan gaan er geen sporen verloren voor eventueel verder onderzoek, aldus de woordvoerder. Mocht echter geen sprake zijn van een misdrijf, dan gaat de verzegeling eraf.

Lees ook: Amerikaanse Chris Nikic eerste persoon met Downsyndroom die Ironman Triatlon voltooid

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.