Metro en ANP
Metro en ANP Binnenland 24 okt 2020 / 14:40 uur

Weginspecteur die hulp verleende tegen de grond geslagen

Een 42-jarige weginspecteur van Rijkswaterstaat is zaterdag kort na middernacht lichtgewond geraakt toen hij hulp verleende bij een ongeval op de A20 bij Rotterdam. Een auto was daar tegen de vangrail gereden en midden op de weg tot stilstand gekomen. Een van de inzittenden sloeg de weginspecteur tegen de grond.

De neergeslagen weginspecteur raakte gewond aan zijn gezicht. Gewaarschuwde agenten wisten de 48-jarige Schiedammer aan te houden maar die bleef zich agressief gedragen, ook op het politiebureau. Hij schopte daar een arrestantenbewaarder.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De bestuurder van de auto bleek in het tumult op de vlucht geslagen.

Lees ook: Jay-Z komt met eigen cannabismerk genaamd Monogram

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weginspecteur die hulp verleende tegen de grond geslagen
Sluiten