Metro
Metro Binnenland 20 okt 2020 / 20:07 uur

Prinsessen Amalia en Alexia bleven nog in Griekenland: ‘Denk meteen aan Home Alone!’

Ze zullen het vast niet héél erg verschrikkelijk hebben gevonden. Zonder ouders in hun vakantiehuis in Griekenland.

Prinses Amalia (16) en prinses Alexia (15) zijn zaterdag niet mee teruggevlogen naar Nederland. De prinsessen moesten langer in het vakantieverblijf in Griekenland blijven, omdat er niet genoeg vliegtickets waren voor het hele gezin, bevestigt een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst.

Prinses Ariane

De oudste twee dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima vlogen vanmiddag terug naar huis en kwamen rond 20.30 uur met de auto aan bij paleis Huis ten Bosch. Het koningspaar arriveerde zaterdagavond op paleis Huis ten Bosch. Dochter prinses Ariane was wel mee teruggereisd.

‘Home alone’ in Griekenland

Mensen reageren wisselend op het nieuws. „Wat een schijnheilige dikke vinger, oh oh wat vonden ze het vervelend.” En: „Ze schijnen goed te kunnen stampvoeten. Daar doet zelfs een koning niets tegen. Of, nou ja, die van ons niet in ieder geval”, schrijft iemand, die de berichtgeving van de RVD in twijfel trekt. En ze is niet de enige. „Volle lijnvlucht in coronatijd? Dat gelooft dus helemaal niemand.”

Iemand anders moet meteen denken aan een iconische film. „Home Alone, ja toch?” Ook worden gifjes van huisfeesten gedeeld.

Anderen boeit het totaal niet. „Laat ze lekker daar blijven. Ze hebben vakantie.”

Vakantie afgebroken

Willem-Alexander besloot zijn vakantie in zijn buitenverblijf in Griekenland meteen af te breken nadat hij veel kritiek had gekregen. Politici, maar ook anderen, vonden het niet kunnen dat hij met zijn gezin in het buitenland vakantie ging vieren terwijl het kabinet Nederlanders oproept voorzichtig te zijn vanwege het coronavirus en zoveel mogelijk thuis te blijven.

Lees ook: OM wil cel en tbs voor de man die prinses Amalia bedreigde via Instagram

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Prinsessen Amalia en Alexia bleven nog in Griekenland: ‘Denk meteen aan Home Alone!’
Sluiten