Metro
Metro Binnenland 25 okt 2020 / 08:55 uur

Agent (28) overleden door aanrijding op A270 in Brabant

Een 28-jarige agent is aan zijn verwondingen overleden nadat hij zaterdagavond werd aangereden op de A270 in Brabant. Ook een andere agent en de bestuurder van een personenauto raakten gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 23.00 uur tussen Eindhoven en Helmond, ter hoogte van Nuenen. Het slachtoffer en zijn vrouwelijke collega waren daar uit hun auto gestapt toen ze door een auto werden aangereden. Die raakte ook de politiewagen.Waarom de agenten uit hun auto waren gestapt, is niet duidelijk. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht.

In de nacht van vrijdag op zaterdag was er ook al een ongeval met een politieauto. In Limburg reden agenten op een stilstaande auto op de A79. Daarbij raakte één agent gewond.

Steunbetuigingen

De politie-eenheid Veldhoven Waalre reageert op Instagram op het verlies van de collega. „Ons politiehart huilt….Met een enorme brok in onze keel maken we dit bericht”, staat in het bericht. „We denken aan alle nabestaanden en aan alle betrokken collega’s. Dit is een klap die onze hele familie keihard raakt. Meer woorden hebben we nu even niet…We will take it from here, brother in blue.”

Andere politie-eenheden betuigen via sociale media hun medeleven aan hun collega’s in Brabant.

Lees ook: Nikkie de Jager doneert winst Wie is de mol? aan KWF

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Agent (28) overleden door aanrijding op A270 in Brabant
Sluiten