Metro
Metro Binnenland 27 sep 2020 / 12:43 uur

Boze cafébezoeker rijdt met auto in op mensen in Rijsbergen

Een automobilist is vanochtend vroeg rond 05.30 uur in het Brabantse Rijsbergen ingereden op een groepje mensen dat voor café The Jolly Jester op straat stond. De politie is op zoek de auto en de bestuurder.

Volgens Omroep Brabant was er zaterdagavond een feestje aan de gang in het café ter ere van iemands vijftigste verjaardag.

Getuigen melden dat de automobilist na het incident aan de Sint Bavostraat door is gereden. Dat laat de politie vanochtend weten. Meerdere mensen zijn gewond geraakt en één van de slachtoffers moest ter controle naar het ziekenhuis worden gebracht.

Boos

De bestuurder van de auto heeft volgens getuigen vlak voor het incident boos het café verlaten. Daarna stapte hij in de auto en reed hij in op een aantal mensen die op de stoep voor de horecazaak stonden.

De politie is een onderzoek gestart en bekijkt daarvoor camerabeelden. Ook worden er getuigen gehoord, Het gezochte voertuig is mogelijk een donkere stationwagen die vermoedelijk op meerdere plekken schade heeft. Volgens de politie is de bestuurder weggereden in de richting van Zundert.

Lees ook: ‘Eigenaar Groningse dansschool misbruikte tien minderjarige meisjes’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boze cafébezoeker rijdt met auto in op mensen in Rijsbergen
Sluiten