Metro
Metro Binnenland 9 aug 2020 / 07:32 uur

Nikkie Tutorials na overval in eigen huis: ‘Ik ben oké en veilig’

YouTube-ster Nikkie de Jager, ook bekend als Nikkie Tutorials, is gistermiddag thuis overvallen. Dat schrijft de make-upartieste op Twitter en Instagram.

Ze was op het moment van de overval thuis met haar vriend Dylan. Nikkie schrijft dat haar grootste nachtmerrie realiteit werd toen ze in haar eigen huis overvallen werd en onder schot werd gehouden. Ze zijn aangevallen maar lichamelijk in orde, zo zegt ze. „Mentaal is een heel ander verhaal”, zo schrijft ze.

Volgens de politie heeft een van de bewoners oppervlakkige verwondingen opgelopen. Maar of dat Nikkie is of haar vriend, is niet duidelijk. Ze schrijft het berichtje om mensen te laten weten dat ze „oké en veilig” zijn. Ze vraagt mensen begrip te hebben dat ze de komende dagen even wat tijd voor zichzelf neemt. Haar berichtje begint met I love you.

Drie daders in huis Nikkie Tutorials

Volgens de politie werd de woning in Uden door „minimaal drie daders” overvallen. Ze bedreigden Nikkie en Dylan en stalen een onbekende buit. De overvallers vluchtten daarna weg in een beige personenauto.

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van de overval of bijvoorbeeld camerabeelden hebben gemaakt van de overval.

Een foto van een politieauto en ambulance bij het huis van Nikkie Tutorials
Hulpdiensten bij het huis van Nikkie de Jager na een overval. Foto: ANP

De Nederlandse visagiste heeft op YouTube ruim 13,5 miljoen volgers. Wereldwijd is ze bekend. Haar bekendheid werd nog groter nadat ze had onthuld dat zij transgender is. Ze sprak onder meer in de talkshow van Ellen DeGeneres over haar coming-out. De vlogster begon in 2008 met het maken van filmpjes over haar werk als visagiste. Zij werkte samen met grote sterren als Lady Gaga en Kim Kardashian.

Op social media krijgt Nikkie veel support.

Lees ook: Muzikale make-up challenge NikkieTutorials en Davina

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Nikkie Tutorials na overval in eigen huis: ‘Ik ben oké en veilig’
Sluiten