Metro en ANP
Metro en ANP Binnenland 25 jul 2020 / 13:48 uur

Lichaam tienermeisje (14) gevonden langs kant van de weg na aanrijding

Een meisje (14 jaar) is zaterdagochtend vroeg om het leven gekomen. Ze liep op de Zeedijk in Zuiderwoude (Noord-Holland) toen ze vermoedelijk werd aangereden.

De veroorzaker van het ongeval is volgens de politie naar alle waarschijnlijkheid doorgereden. De tiener, van wie de identiteit nog niet is bekendgemaakt, werd rond 04.00 uur aangetroffen in het hoge gras langs de dijk richting Marken. Reanimatie mocht niet meer baten.

Remsporen

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht en vraagt getuigen en betrokkenen zich te melden. Aangezien er in de buurt remsporen zijn aangetroffen, gaat de politie ervan uit dat het meisje is aangereden. In de buurt zijn namelijk remsporen gevonden.

Het meisje was eerder als vermist opgegeven. Vermoedelijk liep ze op of langs de weg. „Het onderzoek zet zich in volle breedte voort”, aldus de politie. Op de plek van het ongeluk is namelijk geen fiets gevonden.

Lees ook: 7 documentaires op Netflix met een 100% score op Rotten Tomatoes

 

Reageer op artikel:
Lichaam tienermeisje (14) gevonden langs kant van de weg na aanrijding
Sluiten