Binnenland 16 mei 2019 / 14:02 uur

Vier Opbouwdag in en op de Laurenskerk

De Laurenskerk viert op zaterdag 18 mei Opbouwdag, dé feestelijke viering van de wederopbouw.

Legostenen

Tijdens deze feestelijke viering van de wederopbouw is de kerk van 10.00 tot 17.00 uur de gehele dag gratis te bezoeken en zijn er allerlei bouwactiviteiten voor jong en oud. Zo is het deze dag voor de kleine bouwers mogelijk om met kleine of enorm grote Legostenen de Laurenskerk na te bouwen.

Torenbeklimming

Voor degenen die het resultaat van de wederopbouw vanaf hogere hoogte willen bekijken, zijn er deze dag extra torenbeklimmingen tegen een gereduceerd tarief (12:00, 13:30 & 15:00 uur). Voor de liefhebbers met veel geduld is het mogelijk om de bouwplaat van de Laurenskerk aan te schaffen voor een klein bedrag.

Voor meer informatie: www.laurenskerkrotterdam.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vier Opbouwdag in en op de Laurenskerk
Sluiten