Binnenland 9 jul 2018 / 10:40 uur

Vijf weekenden Theater in de Koopgoot

Van 14 juli tot en met 19 augustus vindt de zesde editie van Theater de Koopgoot plaats in de bekendste verdiepte winkelpassage van Nederland: de Koopgoot in Rotterdam. De binnenstad van de Maasstad wordt vijf weekenden lang omgetoverd tot een amuserend straattheater, met verrassende circusacts en zinnenprikkelende activiteiten.

Suikerspinkunst

Dit jaar trapt publieksfavoriet – tevens Nederlands kampioen goochelen – Jofri Boekschoten het veelbelovende theaterprogramma af met zijn welbekende suikerspinkunst.

Openluchtcircus

Na de lovende reviews op voorgaande edities, belooft Theater de Koopgoot ook dit jaar weer een bijzonder spektakel te worden. Het inmiddels succesvolle openluchtcircus biedt wederom een afwisselend theaterprogramma tijdens de zomerse weekenden van juli en augustus.

Steltlopers en jongleurs

Erik Grosheide, storemanager van de O’Neill Store en bestuurslid van de winkeliersvereniging in de Koopgoot: ,,We hebben dit jaar weer ons uiterste best gedaan om een kunstzinnig en vermakelijk programma samen te stellen. Dit jaar wordt de Koopgoot gevuld met acts van onder andere creatieve ballonkunstenaars, talentvolle steltlopers, jongleurs, acrobaten en nog veel meer.”

De toegang is gratis en voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie: www.koopgoot.nl/straattheater

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vijf weekenden Theater in de Koopgoot
Sluiten