Tara Lewis
Tara Lewis Binnenland 20 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

30-plusfeest: ‘Om half tien staat de dansvloer vol’

Broodroosterfeest groeide in de Cruise Terminal uit naar een feest voor 3000 bezoekers in drie zalen. Zaterdag 24 maart viert het feest voor dertig plussers haar twintigste verjaardag.

Hobby

René Cieremans, eigenaar van restaurant Zotte in Hillegersberg, is één van de organisatoren. ,,Samen met mijn compagnon zijn we in 2011 begonnen in Off_Corso. We kenden elkaar via onze vrouwen en hielden allebei van uitgaan, een wijntje drinken. We kwamen al snel tot de conclusie dat we samen maar eens een feestje moesten geven. Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby."

Andere vibe

Er bleek genoeg animo te bestaan voor een avond die zich specifiek op dertig plussers richt. Wat begon als een een evenement voor 500 mensen trekt inmiddels zo’n 3000 bezoekers. ,,We beginnen om negen uur en om half tien staat de dansvloer al vol. Je hebt een andere vibe als mensen allemaal dertig plus zijn. We stoppen om drie uur, onze doelgroep wil vaak toch de volgende dag een beetje fris zijn.”

In drie zalen is house, tech house en disco te horen. Daarnaast onderscheidt het feest zich door te beloven dat bij de garderobe en bar geen rij staat. De entree is 34,75 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.