Job Halkes
Job Halkes Binnenland 18 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Club Vie is de ‘Beste club van Nederland’

Na alle negatieve berichten de afgelopen weken is er nu goed nieuws voor de mensen achter Club Vie. De club mag zich een jaar lang ‘De beste Club van Nederland’ noemen. Eigenaar Tony Carbonaro nam dinsdagavond laat de bijbehorende Nightlife Award in ontvangst. De tweede prijs ging ook naar Rotterdam en was voor Villa Thalia.

Negatieve publiciteit

Een prijs die Vie goed kon gebruiken na alle publiciteit rondom vermeende drogeringen en verkrachtingen die zouden hebben plaatsgevonden. „Nadat we vorig jaar met Belvedere Monday al de award voor beste clubavond van Nederland hadden ontvangen kunnen we nu met trots zeggen dat we de award voor ‘beste club van Nederland’ hebben gewonnen”, aldus Carbonaro.

BESTE CLUB VAN NEDERLAND ❤️De Nightlife Awards zijn de jaarlijkse Oscars voor de horeca van heel Nederland. Nadat we…

Posted by Club Vie Rotterdam on Tuesday, October 17, 2017

De Nightlife awards is de jaarlijkse verkiezing van de populairste clubs van Nederland. „We willen iedereen bedanken op een speciale avond op 25 november met alleen maar leuke dingen”, aldus de clubeigenaar. „Wat we precies gaan doen maken we binnenkort bekend.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.