Job Halkes
Job Halkes Binnenland 3 jul 2017 / 13:38 uur

Vrouw gooit inboedel ex op straat na relatiebreuk

Uit woede heeft een Rotterdamse zondagavond de complete inboedel van haar ex op straat gegooid. De vrouw was het niet eens met het beëindigen van de relatie en bekoelde haar woede op de spullen van haar voormalige verloofde in de Rotterdamse Van Speykstraat.

Onder meer plasmaschermen, schilderijen en talloze meubelstukken vlogen in het rond. De meeste spullen zijn onbruikbaar geworden door de actie van de vrouw. De gemeentelijke reinigingsdienst Roteb heeft de spullen afgevoerd. Ook twee auto’s raakten beschadigd door de rondvliegende inventaris.

https://www.youtube.com/watch?v=5b91sUxU5pM

De vrouw is door de politie aangehouden en meegenomen om af te koelen op het politiebureau.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw gooit inboedel ex op straat na relatiebreuk
Sluiten