Job Halkes
Job Halkes Binnenland 3 jul 2017 / 12:11 uur

NOS-verslaggever staat voor paal om Euromast

Rotterdam, dat is tocht de Erasmusbrug, Feyenoord met de Kuip en de Euromast. Wereldberoemde gebouwen en iconen van de stad. Behalve voor de NOS-verslaggever van dienst op Radio 1. Hij was in Rotterdam om de voorspelde verkeerschaos vanwege het sluiten van de Maastunnel te verslaan.

Hele mooie toren

De verkeerschaos bleef uit, maar toch moest er een praatje gehouden worden om de tijd te vullen. „We staan trouwens, hoe Rotterdams kan het, aan de noordkant van de Maastunnel. Aan de voet van die hele mooie toren”, zo is te horen op een fragment van Radio 1 dat RTV Rijnmond op de website heeft geplaatst. „U kent hem wel, waar je van kunt abseilen. Eh, ik ben in één keer de naam kwijt”, stamelt hij.

Gelukkig is het presentator en Rotterdammer Winfried Baijens die hem te hulp schiet en aanvult dat het om de Euromast gaat. De verslaggever erkent direct zijn stommiteit. De reden voor zijn vergeetachtigheid; de verslaggever was wat ziekerig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NOS-verslaggever staat voor paal om Euromast
Sluiten