Job Halkes
Job Halkes Binnenland 16 jun 2017 / 12:27 uur

Feyenoord volgend jaar niet gehuldigd op Coolsingel

Vanwege grootscheepse werkzaamheden kan een eventuele huldiging van Feyenoord volgend jaar niet plaatsvinden op de Coolsingel. Dat heeft de gemeente laten weten. Direct na de marathon volgend jaar op 8 april gaat het gebied volledig op de schop.

Onder meer metrostation Stadhuis wordt aangepakt en krijgt extra nooduitgangen. Daarnaast wordt ook de straat volledig vernieuwd en omgetoverd tot een autoluwe boulevard met meer plek voor fietsers en voetgangers. De werkzaamheden duren tot augustus 2019.

Deze beelden zien we hoogstwaarschijnlijk volgend jaar niet vanaf de Coolsingel:

Ook het Stadhuis zelf heeft veel last van de verbouwing voor de deur. Zo kan de trouwzaal niet worden gebruikt en ook de Burgerzaal is buiten gebruik. Voor speciale gelegenheden als lintjesregen, Koningsdag en de dodenherdenking worden de werkzaamheden wel stilgelegd. De kerstboom verhuist naar het Stadhuisplein.

Er is nog wel een kleine kans op een huldiging op de Coolsingel, maar dan moet Feyenoord voor 8 april al kampioen zijn. Anders wordt er uitgeweken naar een alternatieve locatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Feyenoord volgend jaar niet gehuldigd op Coolsingel
Sluiten