Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 17 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Royston Drenthe brengt ode aan kampioenselftal

Rotterdam is in de wolken met het kampioenschap van Feyenoord. Zo ook oud-Feyenoorder en sinds kort rapper Royston Drenthe. Speciaal voor deze heugelijke gebeurtenis sloeg hij de handen ineen met Remy Ridotto, U-Niq en Soul Sisters om een kampioensnummer te maken.

Champions

Het resultaat, genaamd Champions, is woensdag uitgebracht. Op YouTube is het nummer met bijbehorende clip te beluisteren.

Memorabel

Zelf noemen ze het nu al de meest memorabele track uit de Rotterdamse rapscene die de laatste jaren is verschenen. Met teksten als: „Kampioenen, alleen maar daden, puur gefocust en vastberaden” en „hier met die schaal, mannen van staal”, kun je het in ieder geval een ode aan het kampioenselftal van seizoen 2016-2017 noemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Royston Drenthe brengt ode aan kampioenselftal
Sluiten