Job Halkes
Job Halkes Binnenland 25 apr 2017

Feyenoord speelt thuiswedstrijden in afgeladen Kuip

Koploper Feyenoord speelt de rest van het seizoen voor een vol stadion. Maandagochtend werden de laatste kaartjes voor de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op 5 april verkocht. Volgens de club is het in de geschiedenis niet eerder voorgekomen dat kaartjes al zo vroeg zijn uitverkocht.

Eind november ging de verkoop van de losse kaartjes van start voor de tweede seizoenshelft. Omdat Feyenoord na de winterstop goed draait, willen mensen graag naar De Kuip. Wel is er nog een mogelijkheid dat er kaartjes vrijkomen als de uitspelende vereniging niet alles afneemt. De club zal dat communiceren op de website.

Een andere mogelijkheid om de koploper in actie te zien is via Viagogo. Op dat platform kunnen seizoenkaarthouders hun stoeltje aanbieden, mochten zij verhinderd zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Feyenoord speelt thuiswedstrijden in afgeladen Kuip
Sluiten