Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 1 apr 2017 / 09:14 uur

Deze Rotterdamse dieren móet je volgen

Het liefst leggen we elk moment van onze snoezige kat, hamster of goudvis vast. Op sociale media zijn dan ook ontelbaar veel prachtige plaatjes te vinden van huisdieren. Sommigen hebben zelfs hun eigen account op Instagram, Twitter of Facebook. Ook in Rotterdam en omgeving wonen een hoop baasjes die hun huisdieren op internet vereeuwigen. Metro Rotterdam zet er vijf voor je op een rij.

Lees ook: Begeleider politiepuppy Bumper verrast door succes

1. Mack the pug
Mack is een super schattige en vooral fotogenieke mopshond. Op sociale media heeft hij al een grote schare fans. Maar liefst 20.000 duizend hondenliefhebbers volgen Mack op Instagram. Mack houdt van pizza en stinkende sokken, maar het liefst rent hij door de straten van Rotterdam.

Password and kisses first humom!🔑

Gepostet von Zappa_the_cat am Samstag, 18. März 2017

Foto: Instagram/guustheduck
Foto: Instagram/guustheduck

3. Guus the duck
Guus uit Hekelingen is een ster op internet. De Indische loopeend heeft ruim 7.500 duizend volgers op Instagram. Baasje Sam houdt van outfits maken en Guus van verkleedpartijtjes, dus regelmatig verschijnt de eend in een nieuwe look. Zo was hij al eens verkleed als bikinimodel, sneeuwpop en zelfs een pinguïnpak misstaat hem niet.

Politie #PRO247 #Bumper traint mee met TPE

Politie PRO 24/7 #Bumper traint mee met TPE."Ik mag nu alleen nog meekijken, maar later doe ik gewoon mee in de procedures van Team Parate Eenheid, Politie Rotterdam en Team Surveillancehonden. Wij werken namelijk veel samen!Ik vond het cool dat ik mee mocht kijken bij deze training!Nu ben ik moe en zit de week er weer op.Een pootje van Bumper!"#DHBumper #PolitieRotterdam #PRO247 #Bumperklever

Gepostet von Bumper am Freitag, 31. März 2017

Foto: Instagram/pebbleskittycatcafe
Foto: Instagram/pebbleskittycatcafe

5. De bewoners van het kattencafé
In Pebbles Kitty Cat Café, het eerste kattencafé van Rotterdam, wonen zes gezellige katten. Voor iedereen die niet langs kan komen om met ze te knuffelen is er een Instagramaccount met lieve plaatjes van de bewoners. Op de foto’s is te zien dat ze heerlijk luieren in het café, maar soms maar al te graag even aanschuiven voor een kopje koffie…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze Rotterdamse dieren móet je volgen
Sluiten