Noelia Romero Cabrera
Noelia Romero Cabrera Binnenland 22 apr 2017 / 07:23 uur

Politiepup Bumper is echte Rotterdammert

Politiepup Bumper is ieders publiekslieveling, maar die van de Rotterdammers misschien nog wel het meest. De pup wordt opgeleid tot politiehond door het Rotterdamse korps.

Lees ook: Op bezoek bij celebrity Bumper

Afgelopen week was Bumper samen met zijn baasje te gast op een Rotterdamse basisschool. Een van de scholieren vroeg of Bumper een echte Rotterdammer was en uiteraard is daar volmondig ja op gezegd. Baasje Stephan liet weten dat Bumper dan wel niet officieel in Rotterdam is geboren, maar dat zijn vader en moeder er in Rotterdam voor gezorgd hebben dat hij geboren kon worden.

Bekijk hieronder de video van Bumper als Rotterdammert.

Politie #PRO247 #Bumper op schoolbezoek

Politie PRO 24/7 #Bumper op schoolbezoekBekijk hier de video op #YouTube:https://youtu.be/G7DGawnFNIw"Ik word niet alleen opgeleid tot surveillancehond, maar ik krijg ook de kans om bijvoorbeeld op basisscholen mijn verhaal te vertellen.Zo heb ik vorige week de school OBS Delfshaven bezocht die de les Nieuwsbegrip, met mij in de hoofdrol, heeft behandeld.Het was reuze gezellig en leerzaam!Zo zie je maar; zelfs van een hond kun je nog iets leren 😉 "#DHBumper #Bumperklever #School #Politiehond #PolitieRotterdam #OBSDelfshaven #Nieuwsbegrip Politie Nederland

Gepostet von Bumper am Freitag, 21. April 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Politiepup Bumper is echte Rotterdammert
Sluiten