Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 28 mrt 2017

Bumper ontmoet mini-evenbeeld in Miniworld Rotterdam

Het was even zoeken, maar Bumper heeft dinsdag de miniatuurversie van zichzelf ontmoet in Miniworld Rotterdam. Het attractiepark plaatste deze week een schaalmodel van 2 millimeter van de populaire politiepup. „Hij is wel héél miniatuur, dus we moesten even zoeken, maar hij is geweldig”, lacht Brigitte van der Poel van de politie Rotterdam, die dinsdag met Bumper bij het schaalmodel van de surveillancehond in opleiding ging kijken.

Geliefd

Of hij lijkt? „Haha, dat is heel moeilijk te zien omdat-ie zo mini is”, aldus Van der Poel. „Ik heb me wel laten vertellen dat mensen speciaal voor de miniatuurversie van Bumper naar Miniworld komen”, vervolgt ze.

Ook bij de medewerkers van Miniworld is de pup geliefd. Sinds zijn bezoek al helemaal. „Het was geweldig, wat een leuke hond! Heel het team is verliefd op hem nu”, aldus Tamara Boelée van Miniworld. „Bumper is ook in de mini-Kuip geweest en heeft voor het minipolitiebureau gelegen, hij was heel braaf.” Hoewel, braaf… „Hij wilde vooral overal in bijten”, lacht Van der Poel, die het een leuk initiatief vindt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bumper ontmoet mini-evenbeeld in Miniworld Rotterdam
Sluiten