Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 11 feb 2017 / 09:53 uur

Vanavond naar De Kuip? Kleed je warm aan!

De Kuip stroomt zaterdagavond voor de derde keer dit jaar vol voor een thuiswedstrijd van Feyenoord. Het team speelt tegen FC Groningen. Feyenoord adviseert de bezoekers warme kleding aan te trekken, want het belooft nogal koud te worden. Trek die sjaal van je cluppie dus maar uit de kast!

Lees ook: Nog veel vragen over plannen Feyenoord City

Waarschijnlijk heb je het witte laagje sneeuw op straat al opgemerkt. Dit winterse tafereel gaat gepaard met een temperatuur tot onder het vriespunt. De gevoelstemperatuur kan nog lager liggen. Op hun website roept Feyenoord dan ook op om warme kleding aan te trekken en te zorgen voor extra bescherming tegen de kou.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanavond naar De Kuip? Kleed je warm aan!
Sluiten