Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 19 feb 2017 / 13:39 uur

Stamppot en bier in pop-up restaurant De Garage

Geen tapas, maar broodjes bal, verste stamppot en moorkoppen staan er binnenkort op het menu van tapasbar Terra. In het kader van de theaterproductie De Marathon die vanaf 15 maart in het Luxor Theater te zien is, wordt de tapasbar vanaf 11 maart omgetoverd tot pop-up restaurant ‘De Garage’.

Compleet met klaverjas-zithoek, autobanden, dartbord, antiek meubilair én natuurlik blikken bier en mokken filterkoffie, moet het restaurant de bezoekers het gevoel geven dat ze zich in de wereld van de monteurs uit de film en voorstelling bevinden.

Klaverjastoernooi

Het nieuwe tijdelijke restaurant is vanaf 11 maart zeven dagen per week geopend. Niet alleen kun je er terecht voor een stevige hap, er worden ook dart- en klaverjastoernooien en karaoke-avonden georganiseerd.

‘De Garage’ werkt samen met cateringbedrijf Heldervink en is zeven dagen per week geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Op voorstellingsdagen kun je er zelfs tot 23.00 uur terecht.

Reageer op artikel:
Stamppot en bier in pop-up restaurant De Garage
Sluiten