Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 19 feb 2017 / 13:53 uur

Rotterdamse agenten vinden goed gevulde schoenendoos

Agenten hebben vrijdagavond in een wooncomplex aan de Binnenrotte in Rotterdam een goed gevulde schoenendoos gevonden. In de doos zat maar liefst 120.000 euro aan contanten. Twee mannen van 39 en 47 zijn aangehouden op verdenking van witwassen.

Lees ook: Politie doneert kleding aan Kledingbank Rotterdam

Agenten waren bezig met een buurtonderzoek naar aanleiding van informatie dat er in een wooncomplex aan de Binnenrotte sprake zou zijn van criminele activiteiten. Tijdens dit onderzoek stuitten ze op de twee Albanezen die een woning in het complex wilden binnengaan. Toen de agenten de twee aanspraken, gedroegen de mannen zich erg verdacht. Reden voor de politie om het duo te controleren. Bij controle in de woning troffen de agenten de goed gevulde schoenendoos aan.

Het geld is in beslag genomen voor nader onderzoek naar de herkomst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdamse agenten vinden goed gevulde schoenendoos
Sluiten