Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 17 feb 2017 / 17:05 uur

Politiepup Bumper verkent Rotterdam

Politiepup Bumper blijft harten stelen. Een nieuwe video die de politie vrijdag heeft geplaatst, is binnen een uur al ruim 1500 keer bekeken.

Beetje bij beetje leert Bumper ‘zijn’ Rotterdam en haar inwoners beter kennen. Op de nieuwe beelden is te zien hoe de nu nog schattige politiepup voor het eerst over een loopbrug wandelt, kennismaakt met de voetgangerstunnel onder het Wilhelminaplein en op het metrostation zijn ogen uitkijkt naar metrolijn D richting De Akkers.

Politie #PRO247 #Woef De avonturen van Bumper: Wat een grote s…

Politie #PRO247 #Woef De avonturen van Bumper: Wat een grote stad! Bumper maakt kennis met Rotterdam en haar inwoners. Vandaag huppelt Bumper door de drukke stad en de metro’s. We noemen dit onderdeel van zijn training ‘socialiseren’.Het was een drukke week voor onze kanjer. Bumper is moe en gaat nu genieten van het weekend :-)Bekijk hier de video op #YouTube:https://youtu.be/Rp_ZRRVG96o#Bumper #DHBumper #PolitieHond #PolitieRotterdam #RotterdamPRO 24/7 Politie Nederland

Gepostet von Politie Rotterdam am Freitag, 17. Februar 2017

Bijten

Na een enerverende excursie wordt Bumper door een van de politiemannen terug naar de auto gedragen. „Kijk uit hoor, hij bijt zo in je neus”, grapt een andere begeleider. Te zien is dat de pup inderdaad al lekker kan bijten, zij het (vooralsnog) speels.

Hartendief

Omdat het uniek is dat de Rotterdamse politie een politiehond zelf opleidt, worden de avonturen van Bumper en zijn begeleiders regelmatig op social media gedeeld. Dat wordt gewaardeerd en inmiddels lijkt Bumper de harten van heel wat Nederlanders gestolen te hebben. De foto’s en video’s trekken telkens duizenden, zo niet miljoenen bekijks.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politiepup Bumper verkent Rotterdam
Sluiten