Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 5 feb 2017 / 12:13 uur

Man schiet met jachtgeweer vanuit auto

De politie heeft zaterdagmiddag met behulp van alerte getuigen een 58-jarige Rotterdammer aangehouden op de Coolhaven. De man wordt ervan verdacht vanuit zijn auto op een andere te man te hebben geschoten met een jachtgeweer. Niemand raakte gewond.

Rond 15.30 uur werden schoten gehoord op de Heemraadsingel. Getuigen wisten de toegesnelde politie een duidelijke omschrijving van de auto van de verdachte te geven, waarna de agenten het voertuig al snel vonden.

Relationele sfeer

In de auto troffen de agenten het jachtgeweer aan. De verdachte was al uitgestapt, maar kon niet veel later alsnog worden aangehouden. Volgens betrokkenen ligt de toedracht van het schietincident mogelijk in de relationele sfeer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man schiet met jachtgeweer vanuit auto
Sluiten