Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 11 feb 2017 / 15:04 uur

Hardleerse Schiedammer opgepakt na beledigen agenten

Een 23-jarige Schiedammer is zaterdagochtend in Rotterdam opgepakt bij een alcoholcontrole. De man had geen geldig rijbewijs, zat dronken achter het stuur én beledigde de agenten. En dat was niet de eerste keer…

Lees ook: Man schiet met jachtgeweer vanuit auto

De man reed niet verder in de rij van de alcoholcontrole op de John F. Kennedyweg. Agenten die bij de wagen gingen kijken zagen de man in de bijrijdersstoel zitten. ‘Kennelijk om te maskeren dat hij had gereden’, valt te lezen in het politiebericht.

Aanval

De beschonken man weigerde zich te legitimeren en te blazen. Daarop werd hij aangehouden. De man beledigde de agenten en viel ze aan. Ook op het bureau bleef de man lastig. Hij weigerde mee te werken en ging wederom in de aanval.

Het is de derde keer in twee jaar tijd dat de man voor belediging van agenten wordt aangehouden. Hij zit nog vast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hardleerse Schiedammer opgepakt na beledigen agenten
Sluiten