Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 16 feb 2017

LIVE: Metro test hamburgers op de Coolsingel

Een nieuwe hamburger vraagt erom getest te worden. En dus gaan we dat doen. Metro en McDonald’s slaan de handen ineen en houden dinsdagmiddag van 12:00 uur tot 13:00 uur een proefactie in het gouden McDonald’s restaurant aan de Coolsingel. Metro streamt het event dinsdag live via Ubideo.

Maestro Burger

Waarom? ,,Om Rotterdam kennis te laten maken met haar nieuwste hamburger, de Maestro burger,” aldus de makers zelf. De Maestro burger is een stoere burger met een sesam-maanzaadbroodje, geserveerd met een plak natuurlijk gerijpte cheddarkaas, knapperige sla, rode uienringen, bacon, ketchup en wild mustard saus. Het broodje is vanaf dinsdag bij alle 245 restaurants van McDonald’s verkrijgbaar, maar alle lekkerbekken bij wie het water nu al in de mond loopt kunnen zich dinsdag melden aan de Coolsingel. De eerste 100 gasten ontvangen een bon voor zo’n gratis nieuwe burger.

Je kan ook hier klikken om het event te volgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
LIVE: Metro test hamburgers op de Coolsingel
Sluiten