Hester Ramaker
Hester Ramaker Binnenland 22 jan 2017 / 16:55 uur

Verkeersborden krijgen make over in Rotterdam

Enkele verkeersborden in Rotterdam hebben een make over gekregen. Het lijkt erop dat de Franse straatartiest Clet Abraham de borden onder handen heeft genomen. Enkele borden zijn plots voorzien van poppetjes.

Straatartiest

De straatartiest ging al eerder in Florence, Italië, aan de slag. Daar werden zijn verkeersborden een heuse toeristische attractie. Ook andere grote plaatsen konden op een bezoekje van Abraham rekenen.

Filmpje

Nu lijkt ook Rotterdam door de Fransman te zijn bezocht. Eerder plaatste hij een filmpje op een van zijn social media kanalen, waarin een aangepast verkeersbord bij Hotel New York te zien is.

Subtiel

De betekenis van de borden is nog steeds duidelijk te zien. De aanpassingen zijn wel zichtbaar maar heel subtiel aangebracht. In Rotterdam zijn de borden nog te bewonderen, maar eerder opgedoken versierde verkeersborden in Amsterdam zijn door de politie weggehaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verkeersborden krijgen make over in Rotterdam
Sluiten