Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 26 jan 2017 / 16:17 uur

Trouwen in Maastunnel op Valentijnsdag populair

Het jawoord geven in de Maastunnel op Valentijnsdag. Kennelijk willen veel Rotterdammers dat, want de actie van de gemeente is zo populair dat stellen zich niet meer kunnen aanmelden. Dat schrijft het AD donderdag.

De tunnel bestaat op 14 februari precies 75 jaar. „Het leek ons een leuk dat op deze manier te vieren”, zegt een woordvoerder van de gemeente tegen de krant.

Succes

„We zitten echt helemaal vol. Er is zelfs al een reservelijst”, aldus de woordvoerder. De gemeente had niet verwacht dat het zo’n succes zou zijn. „Blijkbaar is het voor veel koppels toch een belangrijk Rotterdams gebouw.”

De aanmeldingen worden vooral gedaan door mensen die een huwelijksaanzoek willen doen of hun huwelijksgeloften willen vernieuwen. „Voor een echt huwelijk bleek het net iets te kort dag te zijn”, gokt de woordvoerder. Wel is acteur Dirk Zeelenberg gestrikt als trouwambtenaar. De plechtigheden vinden plaats in de voetgangerstunnel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trouwen in Maastunnel op Valentijnsdag populair
Sluiten