Job Halkes
Job Halkes Binnenland 24 jan 2017 / 11:00 uur

Politie vindt 43.000 euro in reservewielkast auto

Bij een controle op de Maasboulevard in Rotterdam hebben agenten wel een hele bijzondere ontdekking gedaan. Na een grondige doorzoeking van een Belgisch voertuig vonden zij ruim 43.000 euro aan contacten in de reservewielkast.

De politie zette de auto met twee inzittenden aan de kant. Op het eerste gezicht leek er niets vreemds aan de hand en de twee Belgen werkten goed mee. De agenten kregen echter argwaan toen de kast waar in het reservewiel zit niet open wilde. De wagen werd daarop in beslag genomen om elders gecontroleerd te worden. De twee Belgen mochten gaan.

Met grof geweld kon de reservekast worden geopend en werd er 42.950 euro gevonden. De twee inzittenden zijn vooralsnog spoorloos. Het geld is in beslag genomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie vindt 43.000 euro in reservewielkast auto
Sluiten