Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 31 jan 2017 / 15:30 uur

Meisje (12) faket mishandeling aan telefoon

Een bewoonster van de Hoeksche Waard werd maandag opgeschrikt door een verontrustend telefoontje van een 12-jarig meisje. Ze belde met de mededeling dat zij thuis mishandeld zou worden, waarna een schreeuwende man de telefoon overnam.

Grapje

De vrouw besloot daarop de hulp van de politie in te schakelen. Na achterhaald te hebben waarvandaan het meisje hoogstwaarschijnlijk belde, ging die direct langs voor onderzoek. Hieruit bleek echter dat het meisje een grap had gemaakt.

De Rotterdamse politie liet eerder middels een video al eens weten niet van dit soort geintjes gediend te zijn. „Uiteraard is ook nu duidelijk gemaakt dat dit niet gewaardeerd wordt”, laat de politie Hoeksche Waard weten op Facebook.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje (12) faket mishandeling aan telefoon
Sluiten