Job Halkes
Job Halkes Binnenland 15 jan 2017 / 11:15 uur

Knuffelolifant Olli klaar voor gamedebuut

Vanaf dinsdag is de heuse Olli-game te downloaden in de Appstore en via Google Play. Dat hebben de bedenkers en makers van de game op Facebook laten weten. De game, die drie werelden telt, wordt gratis voor iedereen.

Olli werd in 2013 beroemd toen hij als mascotte van Feyenoord en toenmalig hoofdsponsor ASR Diergaarde Blijdorp steunde. Op de facebookpagina is op een filmpje te zien hoe de game er uit gaat zien. Het doel is om zoveel mogelijk eendjes onderweg te verzamelen en zo lang mogelijk in de lucht te blijven. Met die punten kun je Olli in een outfit laten vliegen, bijvoorbeeld als cowboy of als haai. En als je genoeg punten hebt verzameld kun je een ander level kiezen zoals het ijslandschap, de maan of de jungle.

De game is ontwikkeld en gemaakt door Ollimania en Orangegames.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Knuffelolifant Olli klaar voor gamedebuut
Sluiten