Job Halkes
Job Halkes Binnenland 25 jan 2017
Leestijd: 1 minuut

Elias Adahchour op Nationale Opsporingslijst

De politie heeft de vorige week ontsnapte crimineel Elias Adahchour op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. De man ging er tijdens een bezoek aan het Sint Franciscus Gasthuis vandoor.

Een uitgebreide zoekactie leidde vooralsnog tot niets. Wel deed de politie de afgelopen dagen twee invallen in Rotterdam en Schiedam, maar de verdachte werd daarbij niet gevonden. Ook elders uit het land stromen tips binnen over de verdachte. Mensen menen hem gezien te hebben en de politie trekt die tips na.

Elias werd in december opgepakt voor betrokkenheid bij twee schietpartijen op Rotterdam-Zuid. Tijdens een behandeling in het ziekenhuis zag hij kans om aan zijn begeleiders te ontsnappen. Ondanks waarschuwingsschoten ging de crimineel ervandoor. Hij werd voor het laatst rond 16.0 uur gezien op de Gordelweg en was even daarvoor de A20 overgestoken.

Bel 112

De politie roept mensen op om zelf geen actie te ondernemen als ze de verdachte zien, maar 112 te bellen. De man staat bekend als vuurwapengevaarlijk en onberkekenbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Elias Adahchour op Nationale Opsporingslijst
Sluiten