Job Halkes
Job Halkes Binnenland 13 jan 2017 / 14:28 uur

Dode puppy aangetroffen in Kralingse Bos

Een dode puppy van ongeveer vier maanden oud is donderdag gevonden in het Kralingse Bos. Het is nog onduidelijk of het beestje is gedumpt of is weggelopen voordat het overleed. De dierenpolitie is een onderzoek gestart.

Een voorbijganger zag de pup liggen in de bosjes langs de Prinses Beatrixlaan en alarmeerde de politie. Onderzoek heeft tot nu toe uitgewezen dat het beest niet is verwaarloosd of mishandeld. Onduidelijk is nog of het een reu of een teef is.

https://twitter.com/POL_Lieder/status/819865500574433281

De politie hoopt door het verspreiden van de foto’s op tips.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dode puppy aangetroffen in Kralingse Bos
Sluiten