Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 19 jan 2017
Leestijd: 1 minuut

Agent reageert hilarisch op YouTuber in Borat-string

De Youtubers van kanaal Jeroen & Co hebben onlangs geprobeerd een van hun schoolstunts uit te voeren op de Papendrechtse middelbare school De Lage Waard. Jeroen was door een leerling uitgedaagd de school door te rennen in een Borat-string. De directeur en wijkagent staken daar echter een stokje voor.

De wijkagent kwam nietsvermoedend af op de melding van de school dat er een ‘vlogger’ actief zou zijn. Eenmaal ter plaatse werd hij onbedoeld onderdeel van de YouTube-video als hij Jeroen aantreft in zijn weinig verhullende outfit.

Show stelen

Gelukkig kon de agent er wel om lachen. „Trek gauw wat aan, want dat wordt steeds kleiner met die kou", grapt hij. Met die uitspraak steelt hij nu zelfs de show in de video, die de Papendrechtse politie woensdag zelf op Facebook deelde.

„Toch wel leuk dat er agenten zijn die de lol ervan inzien”, luidt een van de reacties onder het facebookbericht. „Meneer de agent reageerde erg leuk”, aldus een ander.

https://www.youtube.com/watch?v=N_j03MVw1k4

Strafwerk

Jeroen & Co is het YouTubekanaal van de vrienden Jeroen, Brandon en Tim, waarop de jongens onder meer video’s delen van de gekste streken die zij voor hun serie SchoolStunt wekelijks uithalen op middelbare scholen. Gezien deze schoolstunt duidelijk is mislukt, zit er voor Jeroen niets anders op dan strafwerk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Agent reageert hilarisch op YouTuber in Borat-string
Sluiten