Job Halkes
Job Halkes Binnenland 15 dec 2016 / 19:40 uur

Dode na steekpartij in Vlaardingse kapperszaak

Op de Schiedamseweg in Vlaardingen is een persoon overleden na een steekpartij. Een verdachte is aangehouden. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt voor het incident, dat plaatsvond in een kapperszaak. Eerder werd gemeld dat de steekpartij zou hebben plaatsgevonden in de naastgelegen belwinkel, maar dat blijkt onjuist.

De eerste melding was dat er een steekpartij was met een zwaargewonde. Ondanks de snelle aanwezigheid van een ambulance is het slachtoffer toch overleden. Agenten hebben direct een verdachte kunnen aanhouden en meegenomen naar het bureau.

De straat, een belangrijke doorgaande route richting het centrum van de stad, is afgesloten voor verkeer. Daardoor moeten bussen van onder meer de RET omrijden. De politie is een groot onderzoek gestart naar de toedracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dode na steekpartij in Vlaardingse kapperszaak
Sluiten