Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 30 dec 2016 / 16:14 uur

Vuurwerk Rotterdam wereldwijd live te zien

De hele wereld kan vrijdag meekijken naar het Nationale Vuurwerk in Rotterdam. EarthTV zendt wereldwijd een livestream uit van nieuwjaarsvieringen vanuit verschillende plaatsen en daar is Rotterdam er een van. Dat meldt Rotterdam Tourist Information op Facebook.

EarthTV streamt 24 uur lang de overgang van 2016 naar 2017 vanuit alle tijdszones, van de eerste tot de laatste. Gezien een voorproefje dat ze vast op Twitter deelden, beloven het spectaculaire beelden te worden. De webcam van de Rotterdamse fotograaf Paul Martens legt het vuurwerk in de Maasstad vast, weet het AD.

Feest

Het idee is dat iedereen zo de kans heeft deel uit te maken van het grote ‘EarthTV Nieuwjaarsfeest’.

EarthTV

EarthTV bezit en exploiteert naar eigen zeggen het grootste broadcast camera-netwerk ter wereld en is de producent van het programma ‘The World Live’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vuurwerk Rotterdam wereldwijd live te zien
Sluiten