Suzanne van Leeuwen
Suzanne van Leeuwen Binnenland 19 dec 2016

Vrouw (34) opgepakt na schietpartij in eigen woning

De politie heeft zondagavond een 34-jarige vrouw opgepakt nadat er was geschoten in haar eigen woning. Een getuige belde de politie dat ze schoten had gehoord vanuit een huis aan het Benneveld in Rotterdam-Zuid. Agenten troffen geen gewonden aan, maar hielden wel de bewoonster aan.

Een buurtbewoonster hoorde zondagavond rond 20.00 uur een aantal schoten. Toen ze naar buiten keek, zag ze meerdere mannen vanuit een woning wegrennen. De getuige alarmeerde direct de politie.

Donker huis

Eenmaal aangekomen bij de woning trof de politie in eerste instantie een donker huis aan, maar na meerdere keren aanbellen kwam er toch een vrouw aan de deur. Zij weigerde om de agenten binnen te laten. Die lieten zich daar echter niet door tegenhouden. Omdat onduidelijk was of er gewonden waren, betraden zij de woning. De politie trof geen gewonden aan, maar zag wel sporen die erop duidden dat er een vuurwapen was afgegaan. De 34-jarige bewoonster is daarom aangehouden.

Kinderen

In het huis waren ook twee kinderen aanwezig. Zij zijn ondergebracht bij familie. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie onderzoekt de zaak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw (34) opgepakt na schietpartij in eigen woning
Sluiten