Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 8 dec 2016 / 13:54 uur

Videospelklassiekers levensgroot op gebouwen 010

Gameliefhebbers opgelet. Winkelend publiek wordt vanaf vrijdag 9 december door Next Level: Guerrilla Arcade uitgedaagd om klassieke videospellen te spelen. Niet zomaar op een spelcomputer, maar midden in de stad, op de muur van Pathé of op het Centraal Station, bijvoorbeeld. Klassieke videospellen als Pacman worden in december en januari metershoog geprojecteerd op iconische gebouwen in de stad.

Voorbijgangers kunnen proberen de Rotterdamse highscore te halen. Wie aan het eind van de winter de hoogste score heeft op zijn heeft staan, wint een prijs.

Stadverwarmend

Rotterdam mag zich de komende twee jaar de beste binnenstad van het land noemen. Next Level maakt samen met Urban Department en de Gemeente Rotterdam onderdeel uit van een nieuwe winterprogrammering. Onder de noemer #stadverwarmend worden tijdens koopavonden in december en januari bijzondere evenementen en ontmoetingen georganiseerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Videospelklassiekers levensgroot op gebouwen 010
Sluiten