Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 15 dec 2016 / 09:50 uur

Suikerspinwolken in binnenstad Rotterdam

Goed nieuws voor iedereen die weleens aan de realiteit zou willen ontsnappen, als dat zou kunnen. Van 15 december tot 30 januari kan dat namelijk in het centrum van Rotterdam.

Op verschillende locaties staan dan namelijk zogenaamde dromoscopen. Door middel van licht, geluid, geur en beeld worden zintuigen geprikkeld en wanen bezoekers zich in een droomwereld: een snoepwereld met suikerspinwolken of honderd mijlen onder zee, je kunt het zo gek niet bedenken.

Wegdromen

Wie weg wel dromen in de kerstvakantie, kan terecht in een van de grote, geometrische constructies op hoge poten. Van 19 december tot en met 8 januari staan ze in de Centrale Bibliotheek. De toegang is gratis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Suikerspinwolken in binnenstad Rotterdam
Sluiten